Discover Catalonia

Reserva la teva ruta a cavall per Pasqua

aprendre més ⇧

Setmana de Pasqua
24 al 29 de març de 2024
Diumenge a divendres

Benvinguts a Catalonia Horse Trails, experts en equitació per a les teves vacances

Comptem amb 35 anys d’experiència en el món eqüestre, especialitzats en competicions, formació de genets i turisme. Cada any, genets de tot el món vénen a compartir amb nosaltres la nostra passió pels cavalls, la natura i la cultura del nostre país.

Rutes a la mar

Rutes inoblidables a llocs màgics gràcies als nostres amfitrions.

Passeig fantàstic descobrint el litoral català… per a amants de la platja.

Catalonia Horse Trails torna a oferir una ruta que discorre pel litoral català, cavalcant pel fantàstic paisatge de l’Empordà i la Costa Brava.

Rutes de muntanya

Paisatges impressionants amb les seves muntanyes i rius salvatges.

Pic curt per gaudir del paisatge i la cultura catalana.

Quatre jornades completes, per a genets que vulguin gaudir del seu temps lliure en la natura, per l’interior de Catalunya. A cavall per planes, boscos i prop de l’estany més gran de la regió.

Rutes especials

Entre les valls, el patrimoni i la fauna extraordinària està la felicitat.

Munta, aprèn, viatja i relaxa’t – Cursos de formació eqüestre a Masia Can Grau.

Li encanten els cavalls i no pot decidir si se’n va de vacances per viatjar a països i cultures estrangeres o es queda a casa i passa les seves vacances a l’estable i practica l’equitació?

Descobreix La Costa Brava, Cap de Creus, Figueres ...

Esta “costa salvaje” caracteriza a la perfección la costa mediterránea rocosa, accidentada y azotada por el viento del norte de España, que se extiende desde Portbou, cerca de Francia, hasta Blanes, con casi 200 km de longitud. A finales del siglo XIX fueron los artistas quienes descubrieron …

DESCOBRIR EN FOTOS

El nostre equip

Ramon Nascut a Barcelona, Josep Ramon Casas des de l’any 1.986 es dedica al món del cavall, i més específicament dins de la disciplina de Raid. President del Club Hípic Sant Fruitós de Bages, crea el 1990 el centre l’Hípic Sant Fruitós de Bages, com a escola d’equitació i centre d’entrenament de cavalls i genets per a la competició

Anne De nacionalitat francesa i arquitecta, és una apassionada de la naturalesa i de la botànica, i la seva afició pels cavalls es remunta a la seva infància. La seva àmplia trajectòria en gestions de projectes internacionals complexos és la garantia d’aportacions constants en millores qualitatives per Catalonia Horse Trails.

Lluis Lluís és el nostre guia català, i és la persona amb més antiguitat i experiència de rutes a cavall de Catalonia Horse Trails. Va treballar i va aprendre tot sobre els cavalls i les rutes eqüestres amb el fundador de Can Jou, Mick Peters, a Sant Jaume de Llierca. Posseeix el títol d’instructor …

Anabel L’any 2002, s’introdueix en el món professional del cavall, a partir del seu interès per la doma natural a través d’un curs amb Pat Parelli de Colorado i Robert Miller de Califòrnia. Seguidament realitza el curs de dos anys de “Expert en cura i maneig del cavall”, impartit per l’Escola de Capacitació Agrària Eqüestre de la Generalitat de Catalunya …

Slide Slide Slide Slide
Una autèntica masia catalana, Masia Can Grau
Una escola d'equitació, el HipicHotel prop de Barcelona

Els nostres cavalls

Els cavalls propietat de Catalonia Horse Trails, estan perfectament domats als tres aires, són PRE (Pura raça Espanyola) Há (Hispanoàrabs) Aá (Angloàrabs) i Paint Horses. Han estat acuradament escollits per a rutes i la majoria tenen entre 155 cm i 165 cm, sent tots d’una constitució mitjana, àgils però no violents. Són segurs al caminar, fàcils de boca i ben adaptats a l’orografia del nostre terreny.

Hi són tots entrenats per a les distàncies a realitzar durant les rutes, no s’espanten, i els agrada treballar i col·laborar amb el genet.

Acostumats a viure a l’aire lliure i en manada.

La doma és a l’anglesa i la majoria dels cavalls van amb un simple filet. Utilitzem cadires de muntar de marca Zaldi en la seva majoria, de munta anglesa, de trail i d’Endurance, totes de cuir. Si vostè desitja un altre tipus de cadira contacti amb nosaltres. Els cavalls van equipats amb mantes especials anti rascades i tots amb alforges també de cuir, per portar els articles necessaris del genet durant el dia i per als dinars de picnic.