Vilafreser – Banyoles – Besalú – Espinavessa – Vilafreser

Besalú I Llac

11 – 16 d’abril, 9 – 14 d’octubre

Besalú y Lago de Bañolas

“Per gaudir del teu temps lliure i del paisatge”

“6 dies / 5 nits – 120 km – 4/6 hores x 4 dies muntant”

Des de dilluns a la nit fins dissabte al matí. Una setmana muntant a cavall per dins de Catalunya. Quatre dies complets. Per als genets que vulguin gaudir del seu temps lliure i en plena natura, presentem aquesta ruta de 4-6 hores al dia i de ritme més tranquil. Passejades per senders, planes, boscos i el llac més gran de la regió. A cavall entre les comarques del Pla de l’Estany, Garrotxa i de l’Alt Empordà, amb suaus galops, combinada amb nits a Besalú i Banyoles, on podem gaudir de certa vida nocturna. Una altra novetat és que aquesta ruta es duu a terme de dimarts a divendres, quedant el cap de setmana lliure per visitar la ciutat que prefereixis.

DIA 1 BENVINGUTS A CAN GRAU

Arribada a Can Grau cap al tard: us rebrà el nostre Team Manager i part de l’equip de Catalonia Horse Trails. Després del sopar presentarem el programa de la setmana. Parlarem de les característiques dels nostres cavalls creuats d’Andalús i d’àrab, unint el millor de cada raça. Tindrem l’oportunitat d’una xerrada individual per intentar trobar el cavall ideal per a cada genet.

DIA 2.- A BANYOLES, EL GRAN LLAC

Després d’esmorzar preparem als cavalls per deixar Can Grau a través de camins envoltats de bosc mediterrani. Entre senders de muntanya, trotem per camps i praderies. Passem pel pont romànic sobre el riu Terri i pels pobles emmurallats de Ravòs i Palol de Reverdit on farem el pícnic del dia. Al nostre camí trobarem cases rurals i antigues esglésies, tot això envoltat d’oliveres i camps de cereals. Un cop a Banyoles, passem la nit en un confortable hotel especial per a esportistes i molt a prop del llac.

DIA 3 A BESALÚ, VILA MEDIEVAL

Besalú és un poble medieval emmurallat, antiga capital, situat entre dos rius. Les seves places amb terrasses per descansar i prendre alguna cosa, els seus edificis amb pilars de pedra tallada i frescos i foscos carrerons, amb arcs i llindes que són una meravella. L’ambient d’aquest antic poble medieval és únic i el seu espectacular pont, una joia del romànic. El camí transcorre per boscos i prats, on tindrem una vista espectacular sobre el llac en pujar a la serra limítrofa. El pícnic el farem en un recés del riu Ser. Un cop a Besalú, ens allotjarem a l’agradable Hotel Los Jardines de la Martana.

DIA 4 BESALÚ – ESPINAVESSA

De Besalú i per diferents camins, ens dirigirem a la Masia la Palma on pernoctarem. Començarem la nostra ruta baixant, aquesta vegada, a l’Alt Empordà. Tot i ser una zona pròspera, conserva la forma de vida rural i de llogaret tradicional. Els camins i les pistes no estan asfaltats, per la qual cosa és una combinació il·limitada de senders i pistes per explorar. Cada hora passem un altre bell poble, castell, església, arcs, túnels, antigues portes de fusta amb baldes de ferro forjat. Farem el nostre pícnic diari a l’ombra d’un gran arbre a casa de Maria, amb una vista espectacular sobre el riu Fluvià, per continuar el nostre camí fins a la Masia la Palma, on podrem, si ens ve de gust prendre un massatge o submergir-nos a l’Spa per relaxar-nos. (opcional)

DIA 5 ESPINAVESSA – CAN GRAU

Avui és un dia agradable per muntar a cavall. Per prats i pistes de terra passem per Ollers i Vilamarí, petits pobles al bell mig de la natura i fem el nostre pícnic a prop de l’Ermita d’Espasens, lloc de festes tradicionals. Finalment arribarem a Can Grau on dutxarem els nostres cavalls i els deixarem anar als amplis pàdocs de la finca.

DIA 6 ADÉU AMICS

Un agradable comiat abans de sortir a l’aeroport… Fins aviat amics!

Allotjament

Masia Can Grau – Masia Can Grau
Hotel La Martana La Martana
Hotel La Palma  Masia La Palma
Hotel l’Ast   Hotel l’Ast