Informacio

Transferència de grup

Dia d’arribada / Punt de trobada

Barcelona airport (BCN)
Recollida al Bar Go Natural Terminal 1 a les 18h

Gerona airport (GRO)
Recollida al Bar Caffriccio a les 19h30

Trasllat de grup Dia de sortida
La recollida des de l’hotel serà entre les 9h00 i les 9h30

Excepte Catalonia Extreme i Besalú & Llac, recollida després del viatge des de l’hotel a les 16h00 – 16h30

 

Informació de l’hora de transferència (aproximadament)

Des/a l’aeroport de BARCELONA – -> 1h30/2h00
Des de/a l’aeroport de GERONA – – > 35/45 minuts
Des de/a l’aeroport de BARCELONA o GERONA Cattle Drive o Smugglers Trail – – > 1h30/2h00
(Aeroport de Barcelona a Barcelona ciutat – – > 35/45 minuts)

 

Per evitar retards a l’hora de sortir de l’aeroport, reserveu un vol que aterri almenys 1 hora abans de l’hora de recollida. També tingueu en compte que es triga uns 30 minuts a arribar de la Terminal 2 a la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Barcelona és un gran aeroport, així que segur que trobareu tot el que necessiteu, des de botigues fins a restaurants.
Sol ser el mateix minibús que recollirà els dos aeroports; Barcelona primer i després cap a Girona.
El conductor us esperarà al punt de trobada i tindrà una llista de clients i portarà un cartell amb el logotip de l’Hipic Hotel/Catalonia Horse Trails.
Si teniu problemes com ara retards de vols o no trobeu el vostre conductor, poseu-vos en contacte amb l’Anne en primer lloc al 0034 606 94 93 38.
Si no podeu contactar amb l’Anna, truqueu a Ramon al 0034 606 94 93 93.

 

Preus Transferència grupal (anada)

Aeroport de BARCELONA per a tots els programes i aeroport de GERONA per a Cattle Drive and Smugglers: 90€
Aeroport de GERONA per a la resta de programes: 60€
(no hi ha transport de grup des de l’aeroport de Girona per Camhars Way)

 

Informació sobre el trasllat privat (aproximadament – d’anada) (taxi o trasllat individual/especial)

250€ Aeroport de Barcelona – Masia Can Grau
250€ Aeroport de Barcelona – Camprodon
220€ Aeroport de Girona – Camprodon
60€ Aeroport de Girona – Masia Can Grau
220€ Aeroport de Barcelona – Hotel Majoral (Camí dels Càtars)

Per al trasllat a Barcelona ciutat des de l’aeroport de Barcelona, consulteu www.aerobusbcn.com
Sortida cada 5 minuts, 35 minuts de viatge, 5/6€ per trajecte.

Genets

Preparació dels genets

Rutes d’una setmana

Com en totes les nostres rutes, per a participar en aquestes excursions heu de saber muntar amb cert nivell. Cal tenir bon seient, sentir-se còmode i segur a la cadira i ser capaç de controlar un cavall de ruta als tres aires en exterior. Els genets han de poder mantenir el ritme en diferents tipus de terrenys, tant al trot com al galop. Totes les rutes estan pensades per a genets mínimament experimentats i entrenats, per tal de no perjudicar la resta de participants. Cal que els genets hagin muntat regularment durant al menys el mes anterior a la ruta per assegurar la seva resistència durant les hores que es passa sobre del cavall cada dia. En algunes ocasions, hi ha també llocs on caldrà desmuntar i acompanyar el vostre cavall caminant durant alguna distància, si el sòl és accidentat o abrupte i cada dia per escalfar i després relaxar els cavalls. També els genets han de preparar i ensellar el seu propi cavall cada dia, abans de sortir de ruta. L’allotjament sol canviar cada dia, s’aconsella consultar la informació sobre els hotels que estan indicats a les descripcions de cada ruta.

Discovery and Happy Weekend
Per a aquestes rutes haureu de muntar segurs en tots els aires i haver tingut alguna experiència de ruta eqüestre. D’altra banda, una bona condició física general us ajudarà a apreciar aquest tipus de rutes per Catalunya. Cada dia, estem aproximadament cinc hores muntant, però es torna cada dia a Can Grau (o a l’Hotel Camprodon), on viuen habitualment els vostres cavalls.

Condicions

• Els nens acompanyats són acceptats a partir dels 14 anys.
• A partir dels 16 anys, els nens sense acompanyant poden apuntar-se a les rutes Discovery and Happy Weekend.
• La utilització de casc és obligatori per als menors d’edat, però molt recomanat per a tots els genets i muntar sense casc és responsabilitat exclusiva del genet.
• Pes Màxim: 90 kg / 200 lbs.
• Grups màximum: Rutes 11 persones – Catalunya al galop 8 persones

Roba i material

Recomanem portar jodhpurs, perquè són una bona protecció per a les vostres cames, i us trobareu més còmodes si són de cotó, molt més agradable durant els mesos d’estiu. Necessitareu dos parells si heu escollit una ruta d’una setmana. Les vostres botes de muntar han de presentar una sola amb dibuixos i ser molt còmodes per caminar, ja que en alguna ocasió segur que haureu de desmuntar. Les polaines i les mitjanes chaps són encara una combinació més flexible per la comoditat i la protecció de les cames i millor que unes altes botes de muntar.
Unes samarretes de mànigues llargues són recomanades per a la protecció del sol com de les esgarrapades en els trams on es travessa alguns boscos.
Uns guants fins i lleugers són també aconsellables i una ronyonera per guardar fora de perill la vostra càmera de fotos amb altres objectes petits que podrieu necessitar durant la ruta.
Recomanem vivament endur-se una ampolla d’aigua o cantimplora, especialment en les rutes on es pot omplir pel camí; aquestes mateixes es podran dur dins les alforges del vostre cavall.
Una bufanda lleugera de cotó pot ajudar-vos a evitar respirar massa pols en sectors àrids.
Portar ulleres de sol per protegir també els vostres ulls de la pols.
Crema solar i protecció per als llavis són igualment indispensables.
¡Per acabar, i no és el de menys: no oblideu el vostre vestit de bany!
(*) Les marxes i excursions eqüestres que es realitzen en zones de domini públic marítim-terrestre es regeixen pels efectes que preveu la Llei de Costes (Llei 22/1988, de 28 de juliol.)

Termes i condicions:

Als efectes que preveu l’esmentada Llei de Costes i en el reglament que la desenvolupa (Reial Decret 1471/1989, d’1 de desembre), es posa de manifest que les excursions i marxes eqüestres que es realitzen en zones de domini públic marítim- terrestre no són en cap cas retribuïdes, ni concorren en les mateixes circumstàncies especials de rendibilitat, ja que són gratuïtes, en aquesta part de la marxa o ruta.