Informacio

Transferència de grup

Group transfer ARRIVAL DAY

Barcelona airport (BCN)
Pick up at Terminal 2 at 18h00
Meeting point outside, exit door near the big horse sculpture

Gerona airport (GRO)
Pick up in front of airport Bar at 19h30
Meeting point outside, exit door near taxi stop.

 

Group transfer DEPARTURE DAY

Pick up after breakfast from the hotel at 9h00-9h30

 

Approximate transfer TIME to book flights

From/to BARCELONA airport – -> 1h30 to 2h —-→departure flights no earlier than 13h00
From/to GERONA airport – – > 35/45minutes —-→departure flights no earlier than 11h30
From/to BARCELONA or GERONA airport Cattle Drive or Smugglers trail – – > 1h30 to 2h —-
→departure flights no earlier than 13h00

 

NOTE

To join Barcelona city from the airport – – > www.aerobusbcn.com
(Departure every 5 minutes, 35 minutes travel, 7/8€ each way)
To avoid delays leaving the airport please book a flight that lands at least 1 hour before the pickup time. Please also be aware that it takes around 20 minutes to get from Terminal 2 to Terminal 1 at Barcelona airport. Barcelona is a big airport, so you’re bound to find everything you need from shops to restaurants. It is usually the same minibus that will pick up from both airports; Barcelona first and then onto Gerona.
The driver will wait for you at meeting point and will have a client list and be holding a sign bearing the Hípic Hotel / Catalonia Horse Trails logo.
If you have any problems such as delayed flights or you can’t find your driver, please contact Anne in the first instance on : 00 (34) 606 94 93 38.
If you cannot get through to Anne, then call Anton on : 00 (34) 660 64 11 52.

 

Prices Group Transfer (two ways)

BARCELONA airport for all the programs: 120€
GERONA airport for Cattle Drive and Pyrenees trail: 120€
GERONA airport for the other programs: 60€

 

Private transfer information (one way)

(approximately by car – taxi or single/special transfer)
280-300€ Barcelona airport – Masia Can Grau
290-310€ Barcelona airport – Camprodon
200-230€ Gerona airport – Camprodon
50-60€ Gerona airport – Masia Can Grau

Genets

Preparació dels genets

Rutes d’una setmana

Com en totes les nostres rutes, per a participar en aquestes excursions heu de saber muntar amb cert nivell. Cal tenir bon seient, sentir-se còmode i segur a la cadira i ser capaç de controlar un cavall de ruta als tres aires en exterior. Els genets han de poder mantenir el ritme en diferents tipus de terrenys, tant al trot com al galop. Totes les rutes estan pensades per a genets mínimament experimentats i entrenats, per tal de no perjudicar la resta de participants. Cal que els genets hagin muntat regularment durant al menys el mes anterior a la ruta per assegurar la seva resistència durant les hores que es passa sobre del cavall cada dia. En algunes ocasions, hi ha també llocs on caldrà desmuntar i acompanyar el vostre cavall caminant durant alguna distància, si el sòl és accidentat o abrupte i cada dia per escalfar i després relaxar els cavalls. També els genets han de preparar i ensellar el seu propi cavall cada dia, abans de sortir de ruta. L’allotjament sol canviar cada dia, s’aconsella consultar la informació sobre els hotels que estan indicats a les descripcions de cada ruta.

Discovery and Happy Weekend
Per a aquestes rutes haureu de muntar segurs en tots els aires i haver tingut alguna experiència de ruta eqüestre. D’altra banda, una bona condició física general us ajudarà a apreciar aquest tipus de rutes per Catalunya. Cada dia, estem aproximadament cinc hores muntant, però es torna cada dia a Can Grau (o a l’Hotel Camprodon), on viuen habitualment els vostres cavalls.

Condicions

• Els nens acompanyats són acceptats a partir dels 14 anys.
• A partir dels 16 anys, els nens sense acompanyant poden apuntar-se a les rutes Discovery and Happy Weekend.
• La utilització de casc és obligatori per als menors d’edat, però molt recomanat per a tots els genets i muntar sense casc és responsabilitat exclusiva del genet.
• Pes Màxim: 90 kg / 200 lbs.
• Grups màximum: Rutes 11 persones – Catalunya al galop 8 persones

Roba i material

Recomanem portar jodhpurs, perquè són una bona protecció per a les vostres cames, i us trobareu més còmodes si són de cotó, molt més agradable durant els mesos d’estiu. Necessitareu dos parells si heu escollit una ruta d’una setmana. Les vostres botes de muntar han de presentar una sola amb dibuixos i ser molt còmodes per caminar, ja que en alguna ocasió segur que haureu de desmuntar. Les polaines i les mitjanes chaps són encara una combinació més flexible per la comoditat i la protecció de les cames i millor que unes altes botes de muntar.
Unes samarretes de mànigues llargues són recomanades per a la protecció del sol com de les esgarrapades en els trams on es travessa alguns boscos.
Uns guants fins i lleugers són també aconsellables i una ronyonera per guardar fora de perill la vostra càmera de fotos amb altres objectes petits que podrieu necessitar durant la ruta.
Recomanem vivament endur-se una ampolla d’aigua o cantimplora, especialment en les rutes on es pot omplir pel camí; aquestes mateixes es podran dur dins les alforges del vostre cavall.
Una bufanda lleugera de cotó pot ajudar-vos a evitar respirar massa pols en sectors àrids.
Portar ulleres de sol per protegir també els vostres ulls de la pols.
Crema solar i protecció per als llavis són igualment indispensables.
¡Per acabar, i no és el de menys: no oblideu el vostre vestit de bany!
(*) Les marxes i excursions eqüestres que es realitzen en zones de domini públic marítim-terrestre es regeixen pels efectes que preveu la Llei de Costes (Llei 22/1988, de 28 de juliol.)

Termes i condicions:

Als efectes que preveu l’esmentada Llei de Costes i en el reglament que la desenvolupa (Reial Decret 1471/1989, d’1 de desembre), es posa de manifest que les excursions i marxes eqüestres que es realitzen en zones de domini públic marítim- terrestre no són en cap cas retribuïdes, ni concorren en les mateixes circumstàncies especials de rendibilitat, ja que són gratuïtes, en aquesta part de la marxa o ruta.