Rutes de muntanya

RUTES DE MUNTANYA EN IMATGES

Per als genets que volen més que turisme però que encara no estan a l'alçada de la competència, us presentem aquest passeig a cavall de 5 a 7 hores diàries a ritme sostingut, i fins a 50 km en un dia... Trotem per senders, planes i platges de la comarca de l'Alt Empordà, amb galops perllongats, amb allotjament a Besalú i Sant Pere Pescador.

Slide Slide Slide

Alt Empordà, Alvera, Aiguamolls, Comarca de la Garrotxa…

És una comarca amb una gran riquesa cultural i paisatgística que, marcada per la seva ubicació geogràfica a la zona més nord-oriental de la Península Ibèrica, l’ha convertida en una zona de pas (persones, mercaderies, etc.).
Els seus límits naturals són el Pirineu, el Mediterrani i la plana de l´Empordà que l´uneix amb el Baix Empordà i la zona de l´Alta Garrotxa.
És una de les regions vitivinícoles més apreciades. Molts dels cellers aquí estan oberts per a degustacions. Llocs dignes de visitar són Cantallops i Perelada, presidits per una imponent fortalesa (segle XIV-XIX).
El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà va ser declarat espai protegit després d’una llarga i intensa campanya de defensa, destinada a evitar el desenvolupament de la zona. La flora d’aquesta àrea protegida està associada principalment a les planes semi-inundables o inundables, per la qual cosa és possible veure la presència de plantes típiques d’aquest tipus d’ambients.

Rutes de muntanya

Catalunya al galop

READ MORE
Rutes de muntanya

Ruta dels contrabandistes

READ MORE
Rutes de muntanya

Besalú I Llac de Banyoles

READ MORE

Nou i excepcional, oferim una assegurança de cancel·lació que cobreix els riscos relacionats amb l’epidèmia.
El convidem a contactar-nos per conèixer les condicions excepcionals durant aquest període.
Podrà consultar i prendre nota de les nostres sortides mantingudes o cancel·lades.

DESCUBRIR EN FOTOS