Rutes de muntanya

RUTES DE MUNTANYA EN IMATGES

Per als genets que volen més que turisme però que encara no estan a l'alçada de la competència, us presentem aquest passeig a cavall de 5 a 7 hores diàries a ritme sostingut, i fins a 50 km en un dia... Trotem per senders, planes i platges de la comarca de l'Alt Empordà, amb galops perllongats, amb allotjament a Besalú i Sant Pere Pescador.

Slide Slide Slide

Alt Empordà, Alvera, Aiguamolls, Comarca de la Garrotxa…

És una comarca amb una gran riquesa cultural i paisatgística que, marcada per la seva ubicació geogràfica a la zona més nord-oriental de la Península Ibèrica, l’ha convertida en una zona de pas (persones, mercaderies, etc.).
Els seus límits naturals són el Pirineu, el Mediterrani i la plana de l´Empordà que l´uneix amb el Baix Empordà i la zona de l´Alta Garrotxa.
És una de les regions vitivinícoles més apreciades. Molts dels cellers aquí estan oberts per a degustacions. Llocs dignes de visitar són Cantallops i Perelada, presidits per una imponent fortalesa (segle XIV-XIX).
El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà va ser declarat espai protegit després d’una llarga i intensa campanya de defensa, destinada a evitar el desenvolupament de la zona. La flora d’aquesta àrea protegida està associada principalment a les planes semi-inundables o inundables, per la qual cosa és possible veure la presència de plantes típiques d’aquest tipus d’ambients.

Rutes de muntanya

Pyrenees trail

READ MORE
Rutes de muntanya

Catalonia medieval

READ MORE

Nou i excepcional, oferim una assegurança de cancel·lació que cobreix els riscos relacionats amb l’epidèmia.
El convidem a contactar-nos per conèixer les condicions excepcionals durant aquest període.
Podrà consultar i prendre nota de les nostres sortides mantingudes o cancel·lades.

DESCUBRIR EN FOTOS